Странице: [1]
  Штампај  
Аутор Тема: Шта мислите да свако од нас доведе на форум пријатеље?  (Прочитано 1929 пута)
Милош

Поруке: 6

« послато: Јануар 22, 2009, 05:31:08 »

Мислио сам да не би било лоше када би свако од нас привукао своје познанике,пријатеље и све друге на форум....Надам се да редакцији то неће сметати... Ја сам то већ урадио и сада имамо још једног члана Мишу из Бабиног Моста код Приштине,коме се јако допао часопис и уопште сајт!!!
Сачувана
Серјожа Попов
Администратор

Поруке: 245

« Одговор #1 послато: Јануар 22, 2009, 07:26:24 »

Мислио сам да не би било лоше када би свако од нас привукао своје познанике,пријатеље и све друге на форум....Надам се да редакцији то неће сметати... Ја сам то већ урадио и сада имамо још једног члана Мишу из Бабиног Моста код Приштине,коме се јако допао часопис и уопште сајт!!!

Драги Милоше, па овај форум управо и служи да нас се што више упозна и повеже преко њега... Поздрављамо Мишу и очекујемо његово јављање!
Сачувана
Srpkinja333

Поруке: 3

« Одговор #2 послато: Фебруар 09, 2009, 07:52:20 »

И ја мислим да је добар предлог. Што више, то боље!
Поздрав  Намигивање
Сачувана
србинправославац

Поруке: 39

« Одговор #3 послато: Фебруар 09, 2009, 09:08:40 »

Помаже Боги и добро нам дошла сестро..Сестра Srpkinja333  је једна од многих која је дошла на форум по позиву од некога од нас.Ко је то нека вам она сама,ако жели,каже Смешко ..Надам се да ће она као и сви ми други да се потруди да што више људи дође на наш форум...Она је ће такође да упозна друге са вашим радовима који су објављениу Божуру али на територији Немачке где она тренутно живи...

Сачувана

Мира

Поруке: 15

« Одговор #4 послато: Фебруар 25, 2009, 10:07:13 »

Ових дана смо у школском холу Техничке школе "Никола Тесла" у Лепосавићу поставили пано преко кога смо обавестили наше  ученике о адресама овог удружења, часописа и форума "Косовски божур" и позвали их да активно учествују на форуму и друже се са вршњацима.

Ево слике:

Сачувана
Странице: [1]
  Штампај  

Пребаци се на: